فرماندار دالاهو:

جانبازان شیمیایی شهدای زنده دفاع از شرف و استقلال کشور هستند

كرم محمدی گفت: جانبازان شیمیایی، شهدای زنده دفاع از شرف و استقلال کشور و تداوم عزتمند انقلاب اسلامی هستند.
کد خبر: ۴۰۶۸۸۸
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۱ - 21July 2020

جانبازان شیمیایی، شهدای زنده دفاع از شرف و استقلال کشور هستندبه گزارش دفاع‌پرس از كرمانشاه، «كرم محمدی» فرماندار شهرستان دالاهو از توابع استان كرمانشاه امروز به مناسبت سالروز بمباران شیمیایی روستاهای زرده و سرمیل از توابع شهرستان دالاهو در سال ۱۳۶۷ توسط رژیم بعثی در دیدار با جمعی از خانواده‌های معظم شهدای این جنایت تلخ، اظهار داشت: هرگاه نیروهای بعث در میدان‌های رزم، تاب و توان مقاومت در برابر رزمندگان فداکار ارتش، سپاه، بسیج، نیروی انتظامی و عشایر را نداشتند، مناطق مسکونی را هدف قرار می دادند.

وی افزود: بمباران شیمیایی زرده، سرمیل، دیره و سایر نقاط کشور از یک طرف سند مظلومیت ملت ایران و از طرف دیگر سند جنایت و لکه ننگی در کارنامه قدرت های جهانی و حامیان صدام حسین است. 

فرماندار دالاهو گفت: در هنگامه‌ای که زنان و کودکان و پیران در روستاهای زرده و سرمیل در خون خود می غلتیدند یا مصدوم شیمیایی شده بودند، مدعیان دفاع از حقوق بشر، پیشرفته‌ترین سلاح‌ها را در اختیار دیوانه بغداد قرار می‌دادند و در عوض و همزمان  ملت ایران را در محاصر تمام عیار اقتصادی، نظامی قرار می دادند.

محمدی با اشاره به مشکلات فرا روی جانبازان شیمیایی اضافه کرد: جانبازان شیمیایی، شهدای زنده دفاع از شرف و استقلال کشور و تداوم عزتمند انقلاب اسلامی هستند.

‌وی ادامه داد: تاول های دردناک پیکرهای شهدای بمباران شیمیایی، سند مستحکم شرمساری مدعیان دروغین دفاع از حقوق بشر و کرامت انسانی است.

فرماندار شهرستان دالاهو بيان داشت: حملات شیمیایی به مناطق مسکونی و غیرنظامی، عینی ترین دلیل خوی ددمنشی دشمن بعثی است.

محمدی با اشاره به تحمل رنج ها و دردهای جانبازان شیمیایی، یادآور شد: در برابر عظمت صبر و پایداری شما جانبازان سرافراز شیمیایی، زبان قاصر است.

وی اضافه کرد: به دلیل شیوع کرونا نتوانستیم مراسم عمومی برگزار کنیم از این رو به نمایندگی از خانواده‌های گرانقدر شهدا و جانبازان شیمیایی، خدمت چند خانواده که هرکدام بیش از چهار شهید والامقام را تقدیم کرده‌اند، رسیدیم.

فرماندار شهرستان دالاهو خواهان توجه جدی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان برای رفع مشکلات جانبازان زیر ۲۵ درصد شیمیایی شد.

در ساعات اولیه صبحگاه ۳۱ تیر سال ۱۳۶۷ قبل از آتش بس بود که چندین فروند جنگنده عراقی از آسمان روستای زرده، بمب‌های شیمیایی را به روی مردم فرو ریختند، جنایتی هولناک که هنوز هم چشمان اهالی آن از این حادثه سرخ است و در نتیجه آن ۲۷۵ تن شهید و صدها تن جانباز و مصدوم شدند.

علاوه بر زرده، روستاهای نساردیره در گیلانغرب و بخشی از شهرستان‌های ثلاث باباجانی و سرپل ذهاب نیز در ۳۱ تیر سال ۶۷ آماج بمب‌های شیمیایی رژیم بعث قرار گرفت.

روستای زرده در منطقه ریجاب و در دامنه ارتفاعات دالاهو و در ۴۰ کیلومتری شهر کرندغرب و در ۱۴۰ کیلومتری غرب شهر کرمانشاه واقع شده و براساس آمارها اکنون یک هزار و ۵۰۰ تن جمعیت دارد که به گفته اهالی حدود یک هزار و ۵۰۰ نفر نیز از این روستا مهاجرت کرده‌اند.

انتهای پيام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار